Mejetærskere - Køb brugte mejetærskere og tilbehør online/ Brugt / Mejetærskere /

Brugte mejetærskere

Se her listen over vores brugte mejetærskere. Ved at klikke på et af emnerne, finder du flere informationer og specifikationer på den brugte mejetærsker.

Vores samarbejde med bl.a. vores Laverda-forhandlere, gør det muligt for dem at lægge deres brugte mejetærskere ind på vores side. Det betyder at nogle af de brugte mejetærskere ikke er fysisk placeret ved os, men ved vores forhandlere. Du kan se navn og oplysninger på forhandleren under hver brugte mejetærsker.
Vores brugtlager synkroniseres automatisk med vores eget lagersystem samt med forskellige søgemaskiner, som f.eks. mascus.dk. Du vil derfor kunne finde vores brugtlager flere steder på nettet og oplysningerne vil være så opdaterede som muligt.

Vi prøver på at få lagt alle vores brugte maskiner på hjemmesiden med det samme de kommer ind i huset, men der kan i perioder gå lidt længere tid. Hvis du ikke finder det du søger, er du altid velkommen til at ringe til os på 98867288 for at høre om vi har en specifik brugt mejetærsker, som ikke fremgår af siden her.
 
Gå til top

Præstbro Maskiner A/S
Frederiksbergvej 11
9330 Dronninglund
CVR-nr: 1155 6779
info@prastbro.dk

98 86 72 88