Brugte ballepressere - Stort online brugtmarked for ballepressere/ Brugt / Pressere /

Brugte pressere

Brugte ballepressere, rundballepressere m.m. Se vores aktuelle lager på listen herunder. Du kan se eventuelle flere billeder, informationer og specifikationer på den brugte presser ved at klikke på billedet.

Nogle af de brugte pressere du kan finde her på siden vil måske ikke være placeret fysisk ved os, men ved vores forhandlere, da de har mulighed for at benytte vores system til at indlægge brugtemner. Du kan se navn og nummer på forhandleren under hver brugte rundballepresser, bigballepresser eller anden form for ballepresser.
Vores brugtlager synkroniseres automatisk med forskellige søgemaskiner, som f.eks. mascus.dk. Du vil derfor kunne finde vores brugtlager flere steder på nettet. Vi synkroniserer også vores egne maskiner med vores eget lagersystem, hvilket er med til at sikre at de oplysninger du finder er så korrekte som muligt.

Finder du ikke det du søger, er du altid velkommen til at ringe til os på 98867288 for at høre om vi har en specifik brugt presser. Selvom vi forsøger at indlægge alle brugte maskiner med det samme, kan der være forsikelser, så der evt. findes pressere på vores lager som endnu ikke fremgår af siden her.
 
Gå til top