Brugte sprøjter - Vi forhandler brugte sprøjter online/ Brugt / Sprøjter /

Brugte sprøjter

Liftophængte eller bugserede brugte sprøjter. Se vores aktuelle maskiner her på listen. Klik på billedet ud for den enkelte sprøjte for at se eventuelle flere billeder samt informationer og specifikationer på den brugte sprøjte.

Vores samarbejde omkring brugtsiden med vores forhandlere, som gør det muligt for dem at lægge deres brugtmarked ind på vores side, betyder at nogle af de brugte sprøjter måske ikke er placeret fysisk ved os, men ved vores forhandlere. Du kan se navnet og kontaktoplysningerne på forhandleren under hver brugte sprøjte.
Vi opdaterer og synkroniserer automatisk vores brugtlager med vores eget lagersystem samt forskellige søgemaskiner, som f.eks. mascus.dk. Du vil derfor være i stand til at finde vores brugte sprøjter og andre maskiner flere steder på nettet.

Vi forsøger at få vores brugte maskiner på hjemmesiden så hurtigt som muligt, men der kan i perioder være forsinkelser i processen, som gør at maskinerne står ved os lidt tid inden de kommer på hjemmesiden. Ringe til os for at høre om vi har en specifik brugt sprøjte, hvis du ikke finder den på siden her.Klik for større/flere billeder

Klik for større/flere billeder


 
Gå til top

Præstbro Maskiner A/S
Frederiksbergvej 11
9330 Dronninglund
CVR-nr: 1155 6779
info@prastbro.dk

98 86 72 88