Brugte gødningsmaskiner - Køb brugte gødningsmaskiner/ Brugt / Gødningsmaskiner /

Brugte gyllevogne og andre gødningsmaskiner

Brugte gødningsmaskiner og gyllevogne - se dem på listen herunder og klik på et af billederne for at se flere billeder, informationer og specifikationer på hver af de brugte gødningsmaskiner.

Vores brugte maskiner synkroniseres flere gange i timen med vores lagersystem og lægges videre ud til andre søgemaskiner, som f.eks. mascus.dk. Vi præsenterer også nogle af vores forhandleres brugtemner her på vores side, da de har mulighed for at lægge deres egne maskiner ind på vores side. Det betyder så at noget af det brugte gødningsudstyr ikke er fysisk placeret ved os, men ved vores forhandlere. Du kan se hvor maskinerne hører til ved at se navn og kontaktoplysninger på forhandleren under hver brugte gødningsmaskine.

Vores mål er at få lagt alle vores brugte maskiner på hjemmesiden så hurtigt som de kommer hjem, men det er ikke altid det kan lade sig gøre. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os for at høre om vi har en specifik brugt gødningsmaskine, som ikke kan ses her på siden her.Klik for større/flere billeder

Klik for større/flere billeder


 
Gå til top

Præstbro Maskiner A/S
Frederiksbergvej 11
9330 Dronninglund
CVR-nr: 1155 6779
info@prastbro.dk

98 86 72 88