KONTAKT LOGIN
      
 

Pronar kampagne på sneplove, sneskær og saltspredere


Præstbro Maskiner har i samarbejde med vores leverandør Pronar oprettet en kampagne på udvalgte sneplove, sneskær og saltspredere. De udvalgte kvalitetsprodukter tilbydes i kampagnen til gode priser. Pronar er et polsk firma, som blev grundlagt i 1988. Oprindeligt importerede og eksporterede firmaet landbrugsfødevarer, men sidenhen er deres aktiviteter udvidet til at inkludere både salg og produktion af traktorer. Dette er en udvidelse, der har været yderst succesfuld, og det polske firma har i de senere år oplevet stor vækst. Succesen hos Pronar blev yderligere etableret i 2017, da de modtog Gold Medal Consumer's Choice, som er en pris der gives på baggrund af en brugerstyret afstemning på nettet. Præstbro Maskiner har længe haft et samarbejde med Pronar, og har derfor et bredt kendskab til firmaet. På den baggrund kan den danske maskinleverandør garantere, at maskinerne fra Pronar lever op til de danske standarder og reglementer.

I vinterprogrammet på denne side kan der findes information og priser vedrørende de maskiner, som er omfattet af kampagnen. Det elektroniske katalog kan udforskes på to måder: Ved at klikke på pilene i siderne eller ved at klikke på miniaturebillederne under kataloget. Derudover er det muligt at downloade kataloget til senere brug.

Det fulde produktprogram af sneskær, sneplove, saltspredere, fejemaskiner og snefræsere kan tilgås via menupunktet Produkter øverst på siden, hvorefter der kan klikkes på produktkategorien Sneudstyr.
Du kan også se eller downloade folderen her:Gå til top

Præstbro Maskiner A/S
Frederiksbergvej 11
9330 Dronninglund
CVR-nr: 1155 6779
info

SLET

@

SLET

prastbro.dk

98 86 72 88