• 106
  • 106

Ny grenknuser

En grenknuser er en maskine, der effektivt kan fræse alt væk fra jordens overflade. Med en grenknuser maskine opnår du en omkostningseffektiv og hurtig metode til at rydde skovbund. En grenknuser er også meget effektiv, hvis der er et areal, der skal genetableres for eksempel efter skovning eller stormfald. Endelig er en grenknuser særdeles brugbar, hvis der skal fjernes uønsket bevoksning, som ikke har nogen brændselsværdi.

Seppi grenknuser

Nogle af de bedste grenknusere på markedet fås hos italienske Seppi. Seppi har eksisteret siden 1939 og har siden 1970’erne produceret grenknusere og andre maskiner til rydning af skovarealer. En grenknuser fra Seppi er kendetegnet ved sin høje kvalitet, lange levetid og stabile drift.

Reparationer og service af grenknusere

Præstbro Maskiner udfører reparation og service af grenknusere. Arbejdet udføres enten hos os, hos kunden eller hos en af vores samarbejdspartnere. Vi kan også være behjælpelige med at finde reservedele til din grenknuser.

Rydning af skovarealer – find den rette grenknuser

Når man vælger en grenknuser er det altafgørende at udse sig den model, der passer til ens behov. Hos Præstbro Maskiner står vi gerne til rådighed med vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken grenknuser du skal vælge.

Kontakt os på telefon 98 86 72 88 for at høre mere om din nye grenknuser eller hvis du har spørgsmål.

grenknuser Seppi grenknuser
Gå til top

Præstbro Maskiner A/S
Frederiksbergvej 11
9330 Dronninglund
CVR-nr: 1155 6779
info@prastbro.dk

98867288

danmarkskort