Brugte traktorer i god stand til skarpe priser | Præstbro Maskiner A/S/ Brugt / Traktorer / Massey Ferguson 6480 Dyna-6

2012
1580


Rigtig flot og velholdt 6480 Dyna-6. Med 3 dobbeltvirkende hydraulikudtag. Affjedret kabine. Dækmontering Trelleborg 600/65 R 38 - 480/65 R 28

366000 DKK ekskl. moms
 Find din brugte traktor til en god pris hos Præstbro Maskiner A/S

Hos Præstbro Maskiner A/S kan du finde din nye brugte traktor til en rigtig god pris, hvor du altid er garanteret kvalitet for pengene. For at gøre det nemt og overskueligt kan du ved hver enkel traktor læse yderligere informationer og se de tekniske specifikationer. Uanset pris, årgang eller model, bør du altid undersøge traktorernes stand og vedligeholdelse, når du køber brugt. Er du i tvivl om, hvorvidt en brugt traktor har kørt for mange timer i forhold til dit behov eller hvad omkostningerne kan løbe op i, hvis maskinen snart skal have skiftet dæk, kan du altid få fagkyndig rådgivning hos os. Vores eksperter skal nok hjælpe dig med at investere i en køreklar traktor, hvor der blandt andet ses nærmere på årgang og de timer du skal køre om året kontra dine individuelle behov.

 Få maskiner fra mærker som Valpadana, Landini, og McCormick

I vores sortiment af brugte traktorer kan du finde kendte traktormærker som blandt andet Valpadana, Landini og McCormick, som er nogle af markedets mest solide maskinproducenter. Valpadana er et solidt italiensk mærke, der har produceret traktorer siden 1960 og er yderst populær med deres reversible minitraktorer, der er udstyret med vendbar førerplatform som standard.

Den italienske producent af landbrugsmaskiner Landini har eksisteret i mere end 100 år og har derfor mange år på bagen, når det kommer til produktion af traktorer. Landini producerer flere robuste traktorserier, der kommer med forskelligt standardudstyr og brugbare egenskaber til ethvert behov. Særligt udmærker traktorserierne 6 og 7 sig med fremragende udsyn, enkel betjening, 200 hk og god komfort.

 Brugte traktorer til salg online og hos vores forhandlere

Vi har et tæt samarbejde med mange af vores forhandlere, hvilket gør det muligt for dem at lægge deres brugtmarked ind på vores side. Derfor vil nogle af de brugte traktorer, som er fremvist online på vores side, ikke være placeret fysisk ved os, men ved netop disse forhandlere. Dog er det ingen bekymring – navn og kontaktoplysninger på forhandleren fremgår under hver brugt traktor.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker fagkyndig rådgivning i valg af brugte traktorer. Du kan ringe til os på tlf. 98 86 72 88 eller skrive en mail til info@prastbro.dk. Vi er sikker på, at vi kan være dig behjælpelig med yderlig information og faglig sparring.
 
Gå til top